Happy Thanksgiving and welcome to Packard Motor Car Information! If you're new here, please register for a free account.  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
FAQ's
Main Menu
Recent Forum Topics
Who is Online
55 user(s) are online (42 user(s) are browsing Forums)

Members: 2
Guests: 53

craig, Tim Cole, more...
Helping out...
PackardInfo is a free resource for Packard Owners that is completely supported by user donations. If you can help out, that would be great!

Donate via PayPal
Video Content
Visit PackardInfo.com YouTube Playlist

Donate via PayPal



(1) 2 3 4 ... 6 »

New site issue?
#1
Home away from home
Home away from home

Fish'n Jim
See User information
Last few weeks every time I go to post, I get the red banner about time expired/resubmit. I don't stay on here very long anymore, so I dont; think it's me. It used to show how long your logged on for, but I don't see that now.
Has something changed I'm not aware of?
ps: it happened when I went to post this.

Posted on: 10/21 14:38
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#2
Forum Ambassador
Forum Ambassador

HH56
See User information
I get something similar and it does appear random. Sometimes it and the captcha bit pops up even if the visit and reply is brief and the site was only open for a few seconds. Other times it takes longer but still within what I think would be the login limits unless the limit has been really shortened.

On occasion when seeing the notice I copy the reply to be able to repaste after logging in again only to find that according to the site I am still logged in. That must be the case because after going back to the post and opening a new reply window without relogging in a paste and submit will usually work without issue.

Posted on: 10/21 15:20
Howard
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#3
Home away from home
Home away from home

PackardDon
See User information
That's been happening to me too for a long time but not often. When it does, I learned not to try again as doing so invariably gets me locked out for a couple hours where I can't access the site at all. I copy what I had written, then log out and back in, paste it back in and submit. Any photos, I often add after posting by editing and adding them. When it happens it doesn't seem to matter how long I had been logged in or how much was written +so, as a Web programmer myself, I can't seem to make much sense of the problem and xoops, the software package on which this site is based, seems to have a mind of its own sometimes!

Posted on: 10/21 15:48
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#4
Webmaster
Webmaster

BigKev
See User information
I'm pretty sure it's related to one's IP changing in the middle of a session.

Posted on: 10/22 7:09
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#5
Home away from home
Home away from home

Fish'n Jim
See User information
I got a email that said this message was taken down by info@packardinfo?
Apparently that was not correct?
Is there some type of hacking going on here?

ps: not sure if related, but I noticed the "remember me" box is being unchecked somehow. So I have to recheck each login.

Posted on: 10/22 8:58
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#6
Home away from home
Home away from home

PackardDon
See User information
If Remember Me uses a cookie, you have cookies enabled and they’re not set to clear when you close the browser, then you shouldn’t have to check it each time. It’s normal to not show checked all the time even after you’ve selected it when logging in.

Posted on: 10/22 10:47
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#7
Home away from home
Home away from home

Fish'n Jim
See User information
I haven't changed anything/settings, but did do a browser upgrade this week and those have been known to cause me issues, but this started last week?
I didn't know if a site issue for me or common, so I posted.

Posted on: 10/23 10:53
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#8
Home away from home
Home away from home

Fish'n Jim
See User information
Seems to be resolved now.

Posted on: 10/23 10:54
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#9
Home away from home
Home away from home

Fish'n Jim
See User information
Today, when I logon, it says I have 2 messages.
When I go to messages, it says I have none?
So somethings amiss. No biggy but "aggervating".
And the exceeded session time is back.

Posted on: 10/25 20:06
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#10
Forum Ambassador
Forum Ambassador

Ozstatman
See User information
Another issue.

Can't open up the list of "Who is online". Hovering the cursor over the title, turns from an "arrow" to an "I" and then doesn't respond to clicking of the mouse.

Attach file:



jpg  Who is online.JPG (17.29 KB)
226_63588cd8f3036.jpg 169X208 px

Posted on: 10/25 20:27
Mal
/o[]o\
====

Bowral, Southern Highlands of NSW, Australia
"Out of chaos comes order" - Nietzsche.

1938 Eight Touring Sedan - SOLD

1941 One-Twenty Club Coupe - SOLD

1948 Super Eight Limo, chassis RHD - SOLD

1950 Eight Touring Sedan - SOLD

What's this?
Put your Packard in the Packard Vehicle Registry!
Here's how!
Any questions - PM or email me at ozstatman@gmail.com
 Top  Print 
 




(1) 2 3 4 ... 6 »




Search
Recent Photos
1937 120C Progress (11/23/2022)
1937 120C Progress
1937 120C Progress (11/23/2022)
1937 120C Progress
side view.jpg (10/23/2022)
side view.jpg
Photo of the Day
1935 Packard convertible sedan, left side view, top raised
Recent Registry
Website Comments or Questions?? Click Here Copyright 2006-2021, PackardInfo.com All Rights Reserved