Happy Thanksgiving and welcome to Packard Motor Car Information! If you're new here, please register for a free account.  
Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
FAQ's
Main Menu
Recent Forum Topics
Who is Online
60 user(s) are online (36 user(s) are browsing Forums)

Members: 2
Guests: 58

John Sauser, packardsix1939, more...
Helping out...
PackardInfo is a free resource for Packard Owners that is completely supported by user donations. If you can help out, that would be great!

Donate via PayPal
Video Content
Visit PackardInfo.com YouTube Playlist

Donate via PayPal



« 1 2 (3) 4 5 6 »

Re: New site issue?
#21
Home away from home
Home away from home

PackardDon
See User information
They are gone now but the little image I posted was one of them directly from the site but I see that it is gone now too. Each entry had it and it looked for all intents and purposes like a check box except that it was a GIF image..

Posted on: 10/27 2:18
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#22
Home away from home
Home away from home

PackardDon
See User information
Oops! I misspoke as they are still there on some topics as you can see here:

Attach file:



png  E511DD57-0C14-45D4-A088-843AC884314E.png (813.14 KB)
60923_635a324c1411a.png 2048X1536 px

Posted on: 10/27 2:25
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#23
Home away from home
Home away from home

PackardDon
See User information
Browsing the site looking at unread posts and not reloading pages or doing anything else out of the ordinary, I just got suddenly locked out! To post this, I had to shut off WiFi and use cellular only. As far as I can tell, my WiFi IP has not changed.

Attach file:



jpeg  E939ADD2-4043-43DA-8B86-0F79AB6DADA2.jpeg (49.12 KB)
60923_635a36db1cdad.jpeg 896X496 px

Posted on: 10/27 2:45
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#24
Webmaster
Webmaster

BigKev
See User information
I'm not seeing anything out if the ofinar. Can you circle it?

Posted on: 10/27 8:41
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#25
Home away from home
Home away from home

PackardDon
See User information
These are the checkboxes but they seem to come and go. Sometimes they’re there and other times they are not.

Attach file:



jpeg  3889CE19-E192-4A71-9359-B928F353DBC1.jpeg (488.14 KB)
60923_635ab3c41c30f.jpeg 2048X1536 px

Posted on: 10/27 11:37
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#26
Forum Ambassador
Forum Ambassador

HH56
See User information
For what it is worth, I see the squares too in the Forum Topics section on any forum. There is some other symbol occupying the same space in the forums that have an Important Topics section. As Don said, the boxes do not seem to respond or do anything.

Posted on: 10/27 12:05
Howard
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#27
Webmaster
Webmaster

BigKev
See User information
I'll take a look at it.


The links not working in a post should be fixed now.

Posted on: 10/27 12:24
 Top  Print 
Like (1)
 


Re: New site issue?
#28
Forum Ambassador
Forum Ambassador

HH56
See User information
Don, on your wi-fi issue am curious if you are using a private home setup or maybe a hot spot or some kind of public wi-fi. If home, is it a guest account or something that has restrictions in access to the rest of the devices on a network? Just wondering if there is some kind of multiple router setup and maybe the signal is jumping to another router that is randomly changing what you think is your constant IP address before it goes out.

Posted on: 10/27 12:26
Howard
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#29
Home away from home
Home away from home

PackardDon
See User information
I never use guest accounts or hotspots even when traveling but when it happened last night I was sitting in my living room on my own restriction-free single-router WiFi. The same error has happened before but not for a while.

Posted on: 10/27 12:29
 Top  Print 
 


Re: New site issue?
#30
Forum Ambassador
Forum Ambassador

HH56
See User information
Don, The internal address seen on your iPad provided by your router should be relatively stable but one thing you might do is take note of your normal good public IP address where everything works and then the next time the issue happens immediately get the IP address you are leasing at the time and see if you can get a correlation to one specific address or a range that is causing the issue. I don't know how often the address will change but it used to be the providers refreshed or renewed public IP address leases every 24 hours or so. You might need to take note of a good address before a session at packardinfo starts.

To get the public address you can use Safari or whatever browser you use on the device having the issue and go tohttps://www.whatismypublicip.com A website will open and on mine it gives the public IP being used at that instant as well as a map and coordinates showing where the IP address is located.

Posted on: 10/27 13:09
Howard
 Top  Print 
 




« 1 2 (3) 4 5 6 »




Search
Recent Photos
1937 120C Progress (11/23/2022)
1937 120C Progress
1937 120C Progress (11/23/2022)
1937 120C Progress
side view.jpg (10/23/2022)
side view.jpg
Photo of the Day
1935 Packard convertible sedan, left side view, top raised
Recent Registry
Website Comments or Questions?? Click Here Copyright 2006-2021, PackardInfo.com All Rights Reserved